Tjänster & Priser

Homestaging

Vi inreder, möblerar och stylar din tomma bostad inför försäljning. Ni hyr möblerna i 42 dagar fr.o.m. fotograferingen och därefter går det att förlänga hyrperioden till ett förmånligt pris 700 kr/veckan.

Prislista

Pris 42 dagar
inkl. moms

0-50 m2

10 900 kr

51-70 m2

14 900 kr

71-90 m2

17 900 kr

91-120 m2

20 900 kr

121-180 m2

23 900 kr

181 m2 eller större

Offert

Giltig from 1 feb 2020

 

Homestaging är avdragsgillt i deklarationen vid vinst och tas upp under
”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Kortfattat betyder det att man sänker kostnaden för vår tjänst med 22 %. Men det kan din mäklare berätta mer om.

I priset ingår planering av arbetet. Transport av våra möbler och inredningsdetaljer. Möblering och styling av bostaden. Uthyrning av möbler och inredningsdetaljer i 42 dagar.

Homestyling

En del av möblerna finns redan på plats, men vi hjälper till med inredningsdetaljer, eventuellt byter ut några möbler, möblerar upp om det finns något tomt rum samt ibland även ommöblering för att ge bostaden de bästa förutsättningarna inför försäljningen. Begär offert.

Stylingkonsultation

Vi kommer hem till din bostad och tillsammans går vi igenom vad ni bör tänka på och förbereda inför fotografering och visning. Vi ger tips och råd om styling inför försäljning. Besöket tar 1-2 timmar och ni får en enklare guide för att sedan styla på egen hand. Pris 1750 kr/tillfället.

Renovering

En enklare renovering kan underlätta försäljningen. Att tex måla om rummen i en vit obruten färg kan skapa ett fräschare intryck. Våra kunniga hantverkare hjälper er med enklare renoveringar. Begär offert.

Helhetslösningar 

Vi erbjuder även helhetslösningar, där vi tar hand om allt från städning, renovering, styling samt veckoservice. Vi har ett nätverk av företag som kan hjälpa till med magasinering, fotografering, städning och större renoveringar samt elektriker och rörmokare. Allt för att underlätta för er. Begär offert.


 Låter det intressant?

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med homestyling, homestaging eller andra inredningsuppdrag runt om i Skåne.

Helsingborg - Landskrona - Lund - Kävlinge - Malmö

Kontakta oss